top of page

Glasbewassing

Amvé Diensten B.V. is inmiddels meer dan 25 jaar een begrip in de glasbewassing sector. Sinds jaar en dag is Amvé Diensten gespecialiseerd in glasbewassing. Glasbewassing vraagt om een uitgekiende calculatie op juiste afmetingen van oppervlakken. De planning is gebaseerd op een efficiënte inzet van medewerkers en houdt rekening met knelpunten tijdens de uitvoering.

De klant krijgt vooraf advies over de frequentie van glasbewassing en de wijze van uitvoering. De uitgebreide controle achteraf en het inzicht dat de klant daarin heeft, biedt alle vertrouwen in de werkwijze van Amvé Diensten. 

Wij verzorgen de glasbewassing van bedrijfspanden / kantoren, hotels etc. Voor het kunnen leveren van kwaliteit stellen wij aan onze medwerkers hoge eisen.


Al onze glazenwassers zijn gediplomeerd en vakbekwaam. Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn kenmerken die onze medewerkers typeren.


Amvé Diensten voorziet haar medewerkers van moderne hulpmiddelen en gereedschappen, dit om de glasbewassing optimaal uit te kunnen voeren.
Ook wassen op hoogte of het bereiken van lastig toegankelijke plaatsen is geen enkel probleem. Amvé Diensten werkt nauw samen met projectontwikkelaars, aannemers, gebouwexploitanten en -eigenaren.  

Meer weten?

Foto's glasbewassing

Success! Message received.

bottom of page